مربای توت

#مربای_توت_فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
دم توت فرنگى ها رو بگیرید ، سپس اونارو بشوريد،
شکر رو لا به لای توت فرنگی ها بریزید و بذارید 24 ساعت تو یخچال بمونن تا توت فرنگی ها آب بندازن.
توت فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بديد تا به جوش بیاد ، موقع جوشیدن کف روی مربا رو بگیرید ، پس از اینکه شربت مربا قوام اومد قابلمه رواز روی حرارت بردارید.
برای آماده شدن مرباى توت فرنگى به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز داريم، و هر چى این مدت طولانی‌تر بشه مربا تیره تر میشه، در پایان کار آبلیمو رو برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه ميكنيم، (این کار رو حتما در انتهای پخت انجام بدين تا مربا تیره نشه،) در قابلمه رو در زمان پخت باز بذارید تا مربای توت فرنگی تیره نشه.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *